MATERIAL PËR UJËRA TË ZEZA

MATERIAL PËR UJË

MATERIAL PËR NGROHJE QËNDRORE

Katalogi 2017

PDF

CONTRACTORS & CONSTRUCTION SINCE 1995

MISIONI

Ofrimi i shërbimeve cilësore dhe kualiteteve ku plotësohen dëshirat dhe kërkesat e blerësve të cilët kërkojnë produkte dhe shërbime cilësore.

VIZIONI

SESCO është të jetë financiarisht i qëndrushëm, të jemi të njohur në vend nga konsumatorët, komuniteti dhe njerëzit. Ne zynojmë të jemi një staf sa më proffesional dhe të motivuar. Ne gjithmonë do ta bëjmë të pamundurën për të ofruar, prezentar vlerat dhe kualitetin e produkteve të cilat gjinden në komanin tonë.

Përfaqësues gjerneral për Kosovë

Prizren

Dardania, Prizren - Kosovë

Tel.: +377 44 255 533
Tel.: +377 44 457 624
Email: [email protected]
Email: [email protected]

Prishtinë

Rr. Shefqet Shkupi C/4

Prishtina Stars
Prishtinë – Kosovë
Tel.: +377 44 884 323
Tel.: +377 45 297 332
Email: [email protected]
Email: [email protected]

Shitja Ambulantore

Mob.: +377 44 204 058

[email protected]

[email protected]