top of page

Produktet Tone

Ne ofrojmë një sërë shërbimesh për nevojat tuaja

Produktet Tone

fitinga_bakrit.jpg

Fitinga Bakrit

bataria.jpg

Bateria Per Dush,

Lavabo, Kuzhine Dhe Mbajtes 

Fiitinga.jpg

Fitinga

Galvanizuar

pe-rt.jpg

Gypa Pe-Rt,Pe-Xb

Dhe Fitinga

gypa_bakrti.jpg

Gypa Bakrit

gypa_dhe_fitinga.jpg

Gypa Dhe Fitinga Carbon Pres

fitinga-mesing-nikel.jpg

Fitinga Mesing,Nikel,Krom

radiator.jpg

Radiatorat

ppr-aqua.jpg

PP-R Aqua System

gypaPVC.jpg

Gypa Dhe Fitinga PVC

silenta.jpg

Gypa Dhe Fitinga Pa Zhurme

gypaPVC.jpg

Gypa Dhe Fitinga PVC

ujimbledhes.jpg

Ujimbledhes Linear Me Izolim

ventila.jpg

Ventila Te Ndryshem Per Radiator

bottom of page