top of page

Rreth Nesh

Kualitet Me Eksperience

Screenshot_20220813-124511_Photos.jpg

Rreth Nesh

Kompania Sesco  është themeluar në vitin 1995 në qytetin e Prizrenit.

Kompania  SESCO  ,ne fillimet e saja veprimtari kryesore kishte shitjen e produkteve , projektimin dhe ndertimin e objekteve te ndryshme afariste. 

Themelues i kompanise eshte  Afit Birdaini  ,i cili me nje provoje shume vjecare ne projektim, ndertim si dhe ne udheheqje, me vizion te qarte i e shtyeu punen   deri aty ku jemi sot, kompania SESCO, emer i cili  shume shpejt u be i njohur dhe besohet nga te gjitha kompanite dhe kliente te pavarur.

Pas progresit ne suksesin e punes qe beri  ,SESCO  zgjeroj formen e veprimtarise se saj , kryesishte duke e u bazuar ne importimin e produkteve sic jane: matriale per  ujra te zeza, gypa per puse te thella, matrial per uje ,rubinetave si dhe matriale per ngrohje qendrore.

Mareveshjet e bera me brende shume te njohura botrore ,ka ngritur vleren e biznesit ,duke sjelle produkte , te reja me kualitet  dhe cilesi te larte .Me shume se dy dekada ,duke punuar pa rreshtur SESCO arriti te beje emer ne tregun e Kosoves. 

Kompani lidere per shitje e cila ofron kualitet dhe sherbime te shkelqyera.

Ju lutemi na shkruani per cdo pyetje sygjerim  qe mund te keni rreth produkteve qe ne ofrojm. Gjithmon do te kujdesemi per ju. 

Ju mirepresim.

Qellimi jone
Një cilësi më të mirë

Misioni

Kompania SESCO ne qender te misionit te saj ka vendosur permbushjen e kerkesave te konsumatorit, duke I sjellur atij inovacione dhe trende me te reja boterore me produkte cilesore dhe kualitative.

Pervec ofertes se produkteve, Kompania SESCO siguron nje sherbim te kualitetit te larte sepse beson fuqishem ne relacion dhe bashkepunime afategjate me konsumatorin.

Vizioni

Vizioni I kompanis tone eshte qe te ndertoj nje bazament te fuqishem industrial, bazuar ne produkte kualitative , sherbime te nivelit te larte , dhe nje ambient mikeprites ,dhe kete provoj te mund te replikohet ne fusha te tjera ne zgjerimin e veprimtarise afariste.

Screenshot_20220813-125441_Photos (1).jpg
bottom of page