top of page

Produkte hidraulike Biznesi jonë

Adresa e Parë e Projekteve të Cilësisë Kompania Sesco

copper-pipes.jpg
01.jpg

Misioni

Kompania SESCO ne qender te misionit te saj ka vendosur permbushjen e kerkesave te konsumatorit, duke I sjellur atij inovacione dhe trende me te reja boterore me produkte cilesore dhe kualitative.​

ana_sayfa_03-kopya_bc495_cbdc7.png
WhatsApp Image 2021-12-16 at 16.51.30.jpeg

Kush jemi ne

Rreth Kompanisë Tonë

Kompania Sesco  është themeluar në vitin 1995 në qytetin e Prizrenit.​

Kompania  SESCO  ,ne fillimet e saja veprimtari kryesore kishte shitjen e produkteve , projektimin dhe ndertimin e objekteve te ndryshme afariste. 

1995

Viti i themelimit

500+

Klient i lumtur

30

Punonjës profesional

14

Partner

Afit Birdaini

CEO, Sesco Company

Produktet Tona

Ne ofrojmë një sërë shërbimesh për nevojat tuaja

Screenshot_20220813-124530_Photos
Screenshot_20220813-124530_Photos

press to zoom
Screenshot_20220811-093207_Office
Screenshot_20220811-093207_Office

press to zoom
02
02

press to zoom
Screenshot_20220813-124530_Photos
Screenshot_20220813-124530_Photos

press to zoom
1/9

Parteneret Tane

Për ne, çdo klient është një partneritet afatgjatë.

gf_pipingsystems.png
atusa.png
hesa.png
hst.png
ivar.png
logo-1-83.jpg
logo.png
maincor.png
sakra.png
sctubes.png
tdm.png
unmak.png
watersystems.png
warma.png
haksu.png
bottom of page